10 Originele bachelorette parties

Een vrijgezellenfeest - De perfecte gelegenheid om samen met je allerbeste vriendinnen nog eens de bloemetjes buiten te zetten en gezellig bij te kletsen voor je vriendin het leven als getrouwde vrouw ingaat!
1 - Voor de fijnproevers


Wil je de perfecte Cosmopolitan leren maken? Begin je al te watertanden wanneer je het woord ‘Virgin Mojito’ hoort? Een cocktail of mocktail workshop is een gezellige maar vooral lekkere activiteit! Na een portie theorie is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken en vooral… te proeven! De knappe lesgever nemen we er graag bij...


Onze tips: Trouble Shakers - Miraeus - Shake & Serve2 - Voor de sporty spice


Zijn jullie chicks die van uitdaging houdt? Hindernissenparcours, ziplinen, free fallen, kajakken, escape rooms, laser shooting,... zijn helemaal jouw ding. Daag al je sportieve vriendinnen uit en laat elkaar maar flink zweten én lachen. Sluit je sportieve dag af met heerlijke ontspanning en kies voor glamping, overnachten in een luxueuze tent.


Onze tips: Adventure Valley Durbuy - Aventure Parc Wavre


3 - Voor de beautyqueens


Wat is er leuker dan met een groep vriendinnen onder handen te worden genomen? Ga voor een hair & make-up workshop of laat je onder handen nemen door make-up- en hairstyliste. Een toffe fotoshoot op een leuke locatie legt jullie herinneringen aan deze leuke dag vast. Psst, ga voor het golden hour ;-)


Onze tips: Le Visage - Greenhouse Styling Bar4 - Voor de festi-chicks


Samen van muziek genieten, bruinen en drinken, is er een betere manier om te verbroederen? In het buitenland zijn er vaak grote festivals voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Onze tips: Balaton in Hongarije - Sziget Festival in Boedapest - Roskilde Festival in Kopenhagen

5 - High in the sky


Samen van de grond in een luchtballon, why not! Laat je hoogtevrees thuis en geniet samen van een glas champagne high in the sky!


Onze tips: Air events - Up Ballooning6 - Voor de keukenprinsessen


Liever een culinair getint vrijgezellenfeestje? Je leert er niet alleen één of meerdere lekkere gerechtjes klaarmaken, dit originele vrijgezellenuitje zorgt er ook voor dat je niet met honger naar huis gaat! Lucky you…


Onze tips: Madam Bakster - Avocado van de duivel


7 - Voor de levensgenieters


Tussen al het wedding planner door zal een dagje (of weekendje) wellness zeker deugd doen. Alles even lekker loslaten en heerlijk relaxen, zalig! Boek een wellnessarrangement voor een deugddoende en welverdiend we-time momentje.


8 - Voor de supersterren


Bruiden die vaak badkamerconcerten onder de douche geven, zullen hun hart kunnen ophalen met een avondje karaoke. Combineer dit met een lekker hapje en een verfrissend drankje en je krijgt de perfect girlsnight! Misschien best wel even de buren verwittigen...


9- Voor de bloemenmeisjes


Laat je onderdompelen in de wereld van flowerstyling. Leer samen met je bruidsmeisjes prachtige bloemenkransen voor in het haar of leuke armcorsages maken. Instaproof foto's verzekerd!


Onze tips: Greenhouse Styling Bar10 - Voor de wereldreizigers


Naast de destination wedding, is nu ook de destination bachelorette party heel populair. Trek er samen op uit naar Ibiza, Barcelona of de Champagnestreek. Voor een vrijgezellenfeest op verplaatsing hoef je zelfs niet eens zo ver te gaan. Amsterdam biedt verschillende, leuke mogelijkheden om de bloemetjes buiten te zetten. In eigen land sta je op enkele uren in de Ardennen voor een heerlijk, ontspannen vrijgezellenweekendje.


Have fun girls!


Heb je hulp nodig bij de organisatie van een bacholerette party? Mail of Whatsapp ons gerust!

EVENTPLANNER - EVENTSTYLER

POUR TOUS LES GOÛTS EZ

NOORDBOS 12

9790 WORTEGEM

+32 476 81 80 08

MELISSA@POURTOUSLESGOUTS.COM

OND. NR BE0721.861.033