4 tips voor eventstyling met bloemen

Bloemen fleuren je event op, ze bepalen voor een groot stuk de styling en verbinden moeiteloos de verschillende onderdelen van je event.TIP 1 - Maak een moodboard


Een gouden tip die je zal helpen bij het bepalen van je styling: begin met een moodboard. Dit ideeënbord toont concreet de sfeer die jullie voor ogen hebben en suggereert daarbij een duidelijke stijl en kleurenpatroon.
TIP 2 - Vraag het aan de expert


Een moodboard geeft je bloemist de nodige inspiratie om er één geheel van te maken. Ga op zoek naar een goede stylist die de tijd neemt om naar je verhaal te luisteren en je moodboard met aandacht leest. Deze professional kan je adviseren over kleuren, stijlen en soorten bloemen die beschikbaar zijn in het seizoen waarin jij wil trouwen bijvoorbeeld.
TIP 3 - Zorg voor voldoende water


We vergeten het wel eens, maar om de bloemen gedurende je hele event lang te laten stralen hebben bloemen voldoende water nodig. Wees lief voor je bloemen en ga steeds na of ze -zeker bij veel zon of hitte- nog genoeg water hebben.

TIP 4 - Denk na over jouw eyecatcher


Vandaag besteden we veel meer aandacht aan de unieke eyecatcher die een event definieert. Tegenwoordig maken bloemisten de meest prachtige decoraties met bloemen. Vaak zien we bloemenmuren, bloemenplafonds en klassiek symmetrische of trendy asymmetrische constructies terugkomen die een event fantastisch aankleden of typeren. Ga dus ook op zoek naar jouw opvallende eyecatcher die perfect bij de stijl of het thema van je event past.


Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

EVENTPLANNER - EVENTSTYLER

POUR TOUS LES GOÛTS EZ

NOORDBOS 12

9790 WORTEGEM

+32 476 81 80 08

MELISSA@POURTOUSLESGOUTS.COM

OND. NR BE0721.861.033