Do you wanna be my bridesmaid?

Enkele tips om jouw bruidsmeisjes op een leuke en unieke manier te vragen toe te treden tot 'the bride squad'


1 - Adventure time


Zijn jullie avontuurlijke meiden en niet vies van wat actie? Vraag je favo girls tijdens een ballonvaart of een rustgevend boottochtje. Toch liever met de voetjes op de grond? Organiseer een dinner of trek er een weekendje op uit naar London of Parijs. Au revoir ❤


2. Tote that bag!


Je kan nooit teveel tasjes in huis hebben. How about een gepersonaliseerde tas om elk van je bruidsmeisjes te vragen? Stop een flesje bubbels in de tas, en ga op bezoek bij elk van hen. Jullie klinken vast op haar "I Do" !


3 - Sugar, spice and everything nice


Welk bruidsmeisje in spé wordt er niet blij van zoetigheid? Een beetje zoetigheid lijkt ons het perfecte geschenk om je toekomstige bruidsmeisjes te vragen.


4 - Sip Sip hooray


Nodig je bridesmaids-to be uit voor een gezellige brunch en zet voor elk van hen gepersonaliseerd glas champagne klaar.5- Arm candy


Geef je bruidsmeisjes een armbandje met hun initialen. Deze bewaart ze zowiezo en draagt ze misschien zelfs wel op jouw huwelijk!


Bekijk zeker eens de website van Detail of Vedder & Vedder


6 - Gepersonaliseerd kopje


Wacht totdat je vriendinnen hun kopje koffie ophebben en de verstopte boodschap ontdekken op de bodem. Een super leuke verassing en een mooie aandenken elke keer wanneer ze de mok zullen gebruiken.
7 - Persoonlijke boodschap


Verras je bruidsmeisjes met een mooi kaartje waarmee jij ze vraagt of ze jouw bruidsmeisje willen zijn. Verwerk hierin de boodschap dat zij voor jou superbelangrijk zijn en dat je ze dolgraag op je huwelijk wilt hebben. Want ook al heb jij nu de man van je dromen gevonden, you still need your girls!8 - Pop me-balloon


Organiseer een leuk dineetje om jouw toekomstige bruidsmeisjes te vragen en decoreer je tafel met deze schattige doosjes. Geef elke vriendin aan het begin van de avond een doosje en laat ze de ballon poppen met een speld. Wedden dat ze helemaal over the moon zullen zijn als ze de opgerolde boodschap eruit vissen?
9 - Een speciale kledinghanger


Een bruidsmeisje draagt natuurlijk een mooie jurk en bij die jurk hoort een mooie kledinghanger! Geef die alvast aan je bruidsmeisjes en maak zo duidelijk welke rol je ze wilt toebedelen.
10 - Gepersonaliseerde items


Maak of koop een leuke tas, make-up-tasje of klein portemonneetje waar o.a. haar naam + ‘bridesmaid’ op staat. Leuk om te bewaren en kan ze ook nog gebruiken!


Lederen jas via Touch of gold

Gepersonaliseerde kaars via Cotton BirdForever your bridesquad


Wil je jouw hele bridesquad vastleggen? Kijk dan zeker eens naar deze fantastische kader!


Kader via Etsy


Hulp nodig bij de organisatie van jouw special moment? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Veel liefs,

Melissa

EVENTPLANNER - EVENTSTYLER

POUR TOUS LES GOÛTS EZ

NOORDBOS 12

9790 WORTEGEM

+32 476 81 80 08

MELISSA@POURTOUSLESGOUTS.COM

OND. NR BE0721.861.033