The big question

Een huwelijksaanzoek doen, nope, dat is niet iets wat je elke dag doet. Maak je er een groot spektakel van, plan je een tot in de puntjes doordachte dag of houd je het klein en intiem? In deze blog geven we jou een aantal ideeën over hoe je jouw fantastisch lief een onvergetelijk aanzoek kunt doen.Intiem en klein


Maak gebruik van kaarsen!

Candles are the answer! Of nee, dat je lief ‘ja’ zegt natuurlijk. Maar een pad van kaarsjes is wel heel romantisch! Schrijf aanwijzingen op kaartjes, zodat hij/zij bij aankomst direct naar de plek waar jij hem of haar opwacht geleid wordt.
Avontuurlijk en doordacht


Jullie eerste ontmoeting


Neem je lief mee op pad en bezoek een aantal plaatsen/plekken die iets voor jullie betekenen. De plek waar hij/zij geboren is bijvoorbeeld. Of waar hij/zij gestudeerd heeft, de plek waar je elkaar ontmoet hebt, het restaurant waar jullie graag eten, noem maar op. En dan op de laatste bestemming staat er met grote letters ‘Wil je met me trouwen?’ op de muur geschilderd. Of ligt er, goed zichtbaar op een tafeltje tussen de wilde bloemen, een doosje met een ring te wachten en stel je zelf de vraag na een voorbereide, emotionele speech.


De boswandeling


Schakel een vriend of vriendin in, die je lover mee op pad neemt. Gezellig wandelen in het bos, denkt ze/hij. Maar niets is minder waar! Je lief wordt nietsvermoedend door de ingeschakelde vriend(in) in de richting van de afgesproken plek gestuurd, waar jij met de ring in je handen staat te wachten. 100% zeker weten dat de liefde van je leven compleet verrast en ondersteboven is!


Een fotoshoot


Geef een fotoshoot cadeau onder het mom van; ik weet dat jij daar heel gelukkig van wordt, dus laten we dat gewoon een keer doen. Wat jouw vriend(in) niet weet en niet verwacht, is dat jij de hele tijd de ring in je zak hebt en tijdens de shoot zomaar op je knieën gaat! En het mooie? Alles wordt van begin tot eind volledig vastgelegd door de fotograaf die er toch al bij was en de locatie ziet er ook nog eens fantastisch uit, want die is van te voren al gestyled. Handig! En je hebt natuurlijk een fantastisch tastbaar aandenken.
Gestylde locatie


Wist je dat je gewoon een eventplanner kunt inhuren om de locatie die jij in gedachten hebt helemaal te stylen zoals bijvoorbeeld op de foto’s? Freaking awesome toch?!
Met familie


Tijdens het familieweekend


Zijn jullie echte familiemensen? Hoe mooi is het dan om je familie bij het huwelijksaanzoek te betrekken en er bij te laten zijn? Tijdens het jaarlijkse dineetje bijvoorbeeld, of op familieweekend. Stel familieleden op de hoogte, zodat je vriend(in) de enige is die van niets weet. Of juist niet en blaas iedereen met je waanzinnige huwelijksaanzoek van de sokken. Durf jij het aan?


Verassingsfeestje


Nog een fantastisch idee om direct het heugelijk nieuws met familie te vieren; huur een bootje en vaar gezellig met z’n tweeën naar een eilandje, waar een gestylde picknick voor jullie klaar ligt. Heerlijke broodjes, met lekkere kaasjes en verrukkelijke wijn. Op dat moment stel je natuurlijk de grote vraag en wanneer jullie terug varen naar het vaste land, stralend met rode wangetjes van opwinding (en de wijn), staan al jullie familie en vrienden jullie op te wachten. Klaar om te tsjingen op jullie verloving!


Out of the box


Bij een out of the box huwelijksaanzoek denk ik toch echt aan bovenop de Eiffeltoren, of in middenin de bergen in Oostenrijk terwijl de zon net ondergaat. Of je hebt even geregeld dat je tijdens het concert van Coldplay op het podium mag en voor 10.000 man de liefde van je leven ten huwelijk vraagt. Of Chris Martin zingt persoonlijk een ballet voor jullie terwijl jij op de knieën gaat. Oh, zo kan ik nog wel even doorgaan, maar je snapt het punt wel. Dat is voor mij echt out of the box!


Huwelijksaanzoek: niets is fout


Hoe je jouw liefde van je leven ook ten huwelijk vraagt, onthoud: niets is fout! Het ene aanzoek is niet beter dan het andere en laat je vooral niet leiden door wat andere mensen hebben gedaan of je doen laten geloven. Ga jezelf niet in onmogelijke bochten wringen omdat ‘het zo hoort’. Doe waar jij je prettig bij voelt en wat bij jullie als stel goed past. Houd je hieraan en gegarandeerd dat het huwelijksaanzoek onvergetelijk wordt. Good luck!


Geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Stuur een mailtje naar melissa@pourtouslesgouts.com

EVENTPLANNER - EVENTSTYLER

POUR TOUS LES GOÛTS EZ

NOORDBOS 12

9790 WORTEGEM

+32 476 81 80 08

MELISSA@POURTOUSLESGOUTS.COM

OND. NR BE0721.861.033